Bedrijfsfilm sprong er boven uit

910_a75f68379a224049864d807489d99b7cBedrijfsfilm sprong er boven uit

 

De bedrijfsfilm was echt enorm goed, ik kende het bedrijf nog niet, maar na het zien van de bedrijfsfilm viel alles op z’n plek. Ik heb mij de laatste tijd meer verdiept in camerawerk en vind het ook best interessant. Ik moet nog een vervolgopleiding kiezen en ik denk nu dat ik misschien ook iets wil doen in de visuele hoek. Zelf vond ik het vroeger altijd leuk om foto’s te maken, maar dit mocht vaak niet van mijn ouders. En eigenlijk heb ik mij er nooit meer echt goed in verdiept. Maar nu ik het bedrijven onderzoek heb afgerond en dus ook een geweldige bedrijfsfilm heb gezien, waar ik uit de conclusie trok dat dit het beste bedrijf was van het lijstje, met een goede en helder beeld wie ze zijn en wat ze willen, weet ik dat ik mij gewoon moet verdiepen in camerawerk. Ik ben wel heel erg beeldend in mijn hoofd, heb gelijk dingen al een beeld gegeven als iemand een verhaal verteld. Ook probeer ik altijd van die bepaalde shots te maken, ik weet niet hoe je dit precies zegt, maar dat je weet hoe je iets op camera wilt hebben, dus heel dichtbij of heel ver weg, maar soms beeldt ik mij ook wel eens een verhaal in die zich van ‘boven’ afspeelt. Ik ben van plan om nu een goedkope camera aan te schaffen om mijn echte filmpjes te maken. En misschien maak ik later ook wel een bedrijfsfilm die net zo goed was als degene die mij geïnspireerd heeft om deze richting in te gaan.