Voor veel bedrijven kost het veel tijd om hun betalingsverkeer helemaal zelf te beheren. En dat is begrijpelijk: het bijhouden van al die verschillende transacties is een erg precieze klus waarbij al snel iets misgaat. Dat betekent al gauw dat het veel tijd en moeite zal kosten. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor om hun betalingsverkeer uit te besteden. Dit kan bij Buckaroo. Buckaroo is een betalingsinstantie die op professionele wijze de betalingen van bedrijven kan regelen. De instantie werkt inmiddels al samen met meer dan 5.000 bedrijven. Je hebt daarom waarschijnlijk weleens ‘Buckaroo’ bij je betalingsafschrift zien staan. Dat betekent dat het bedrijf waarvan je iets had aangeschaft, samenwerkt met Buckaroo. Buckaroo kan alle vormen van betalingsverkeer van je overnemen, of dat nou debiteuren zijn of andere zaken. Een veelgebruikte vorm van uitbesteding zijn de zogenaamde Recurring Payments.

Buckaroo

Wat zijn recurring payments precies?

Recurring payments zijn betalingen die meerdere malen worden gemaakt; bijvoorbeeld één keer per maand. Voorbeelden van recurring payments zijn energiecontracten, telefoonabonnementen, en bijvoorbeeld een maandelijkse bijdrage aan een sportvereniging. Voor je klanten én voor jou is het handig om dit soort betalingen uit te besteden aan Buckaroo. Dit maakt het betalingsproces makkelijker en betrouwbaarder. Omdat Buckaroo een professioneel bedrijf is, zal het ervoor zorgen dat je klanten snel zullen betalen. Je zult dus niet meer zelf achter niet-betalers aan hoeven te gaan.

 

Recurring Payments uitbesteden

Als je werkt met Buckaroo, hoef je je geen zorgen meer te maken over je recurring payments. Buckaroo zal op een snelle en eenvoudige manier je recurring payments verwerken. Ook zullen eventuele betaalachterstanden meteen bekend gemaakt worden en zal er automatisch een vervolgactie worden gestart. Dit betekent dat er automatisch facturen worden verstuurd, waarna eventueel een betalingsherinnering kan worden gestuurd. Dit kan per mail, sms, of per post: dat ligt aan jouw voorkeur. Een voordeel aan Buckaroo is dat je je betaalverzoeken in je eigen stijl kunt versturen. Dat betekent dat je je eigen tekst kunt verzinnen, en dat je je eigen logo in het betaalverzoek kunt zetten. Zo weten je klanten zeker dat ze bij hun betaling naar het juiste bedrijf zenden.