Boekhouder Gouda een van de scherpste!

1Voor alle bedrijven is het belangrijk om de administratie goed op orden te hebben. Dit weet ik als zelfstandig ondernemer natuurlijk het best. Zelf heb ik ook een extern bedrijf die voor mijn de administratie doet genaamd Boekhouder Gouda. Hier doe ik al jaren lang mijn boekhouding. Dit bedrijf heeft mij namelijk goed geholpen met bijvoorbeeld de jaaropgave’s of balansrekeningen. Zo weet ik altijd als ondernemer hoe ik er aan het einde van het jaar ervoor sta. Ook vergeet ik verder geen belangrijke budgetten en inkomsten of uitgaven posten. 1

Als je als bedrijf geen problemen wilt ervaren zorg dat je boekhouding op orde is!

Als je een goede boekhouding hebt kom je niet zomaar voor onverwachte kosten te staan. Een vriend van mij had vorig jaar een groot probleem. Hij bleef namelijk veel geld uitgeven uit zijn kas. Opgegeven moment had hij alles er doorheen gedraaid en beschikte hij alleen over geld op de bank. Dit kon hij er niet zelf afhalen en dus had hij een probleem het geld stond namelijk vast.Gelukkig kon hij nog op tijd terecht op de website van Boekhouder Gouda. Hier heeft hij dus gesproken met een werknemer die hem verder kon helpen.

Hele goede hulp gekregen van dit bedrijf.

De werknemer van dit bedrijf heeft alles na gekeken en heeft gelukkig voor mijn vriend nog wat kas geld kunnen regelen. Dit heeft hij terug weten vragen van de belastingdienst. Ben je dus op zoek naar een boekhouder neem dan een kijkje op de website!2