In Nederland staan heel veel bomen van verschillende soorten, daar doen wij boomonderhoud voor. Deze bomen vormen een belangrijk onderdeel van het landschap. In de Veluwe, maar ook in jouw tuin, in de parkjes in de stad of de mooi statige lanen in de steden. De meeste bomen die hier groeien hebben geen onderhoud nodig en kunnen gewoon doorgroeien. Maar vaak hebben bomen wel onderhoud nodig. Dit kan te maken hebben met veiligheid of van toekomstig behoud van de bomen. Bij BTL zorgen wij hiervoor.

Onderhoud en preventie

Voor de veiligheid van mensen en dieren, maar ook om te voorkomen dat huizen, auto´s of andere zaken niet beschadigd raken, is het belangrijk om bomen periodiek te snoeien. Nederland is een land waar het veel en soms ook heel hard kan waaien. Om te voorkomen dat er een grote tak op jouw auto komt of erger, is het belangrijk dat oude takken worden weggezaagd. Door dit te doen blijft het veilig op straat of in het park en kunnen bomen zich beter ontwikkelen. Een win-win situatie voor zowel mens als boom.

Boomonderhoud door heel Nederland

BTL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in bomen. Onze professionele medewerkers zijn werkzaam door heel Nederland en kunnen ervoor zorgen dat bomen om de zoveel maanden worden gesnoeid. Belangrijk, want zo zorgen wij voor een groene en veilige toekomst, zodat iedereen waar dan ook kan buiten kan genieten van de vele prachtige bomen die Nederland rijk is. Wil je meer weten over boomonderhoud neem dan contact met ons en kijk op onze website voor meer informatie. Wij helpen jou graag verder.