Een brandcompartiment van DENIOS

Een brandcompartiment is een deel van een gebouw dat in het geval van brand als zelfstandige eenheid beschouwd wordt. De functie van deze compartimenten is dat het vuur en de rook door de brand voor bepaalde tijd tegengehouden kunnen worden, zodat er een veilige en vrije vluchtroute gecreëerd kan worden en de brand beter bestreden kan worden. DENIOS is marktleider op het gebied van opslagvoorzieningen voor gevaarlijke stoffen, waaronder brandcompartimenten. Meer over de compartimenten van deze aanbieder, lees je op deze pagina.

DENIOS: 120 minuten brandvertraging

Waar andere compartimenten het vuur en de rook van een brand slechts voor 20 minuten tegen kunnen houden, zijn de compartimenten van DENIOS zo ontwikkeld en geproduceerd dat deze compartimenten het vuur en de rook van een brand wel tot 120 minuten tegen kunnen houden. In deze 120 minuten is er voldoende tijd om te vluchten van de brand en om de brand op een effectieve manier te bestrijden, waardoor de compartimenten van DENIOS als de beste van de markt kunnen worden beschouwd.

Een groot aanbod brandwerende opslagvoorzieningen

DENIOS biedt niet slechts enkele brandwerende opslagvoorzieningen voor gevaarlijke stoffen aan, maar heeft een groot aanbod van diverse brandwerende opslagvoorzieningen. Op deze manier is het gemakkelijk een opslagvoorziening aan te schaffen bij DENIOS die precies binnen jouw budget past en bovendien geschikt is voor de gevaarlijke stof die opgeslagen dient te worden.