Effectief vergaderen is essentieel voor ondernemers!

 

 

 

Natuurlijk moet je als ondernemer goed kunnen communiceren met het personeel. Ik vergader dan ook wekelijks met het personeel. Helaas vergaderden wij steeds zonder enig resultaat. Ik had het gevoel dat ik iets verkeerd deed, maar wat weet ik niet precies. Misschien kwam ik tijdens de vergaderingen niet duidelijk genoeg over. Zodoende ben ik een oplossing gaan zoeken, voor dit vervelende probleem.Ik wilde dat als ik een vergadering ging leiden mijn standpunten duidelijk overkwamen bij het personeel.Effectief vergaderen is dan ook essentieel voor een bedrijf. Via het internet kwam ik terecht op de website van Aicon.Bij dit bedrijf kon ik een workshop gaan volgen, die ervoor gingen zorgen dat ik beter leiding kon gaan nemen tijdens de vergaderingen. Natuurlijk was dit zeer interessant van mij. Na een tijdje nagedacht te hebben besloot ik deze workshop te gaan volgen. Simpelweg omdat effectief vergaderen van groot belang is!

Aicon heeft mij voorruit geholpen!

Zo zie je maar dat ook ondernemers zelf nog iets kunnen leren. Tijdens de workshop heb ik vele dingen geleerd, waar ik zelf nooit aan gedacht had. Als voorbeeld een inspirerende agenda samen te stellen, vergadering doelgericht te laten verlopen en de deelnemers motiveren om actief te laten deelnemen. Al deze factoren heb ik geleerd en pas ik nu toe aan mijn vergaderingen. Tijdens de vergaderingen merk ik nu, dat mijn personeel alles beter begrijpt, en dat uiteindelijk uitvoert op de werkvloer. Ik ben super blij met de resultaten tot dusver. Aicon heeft mij voorruit geholpen!