Geweldig feest georganiseerd door Haarlem evenementen

Door Haarlem evenementen hebben wij ons schoolfeest laten organiseren. Dit evenementenbureau, ofwel East Side, regelt en verzorgt allerlei soorten evenementen. Via de website van dit evenementenbureau hebben wij verschillende voorbeelden gezien van feesten en bijeenkomsten die zij hebben georganiseerd. Mocht je ook interesse in dit bureau hebben dan is een bezoek aan hun website echt een aanrader en klik dan op portfolio om de verschillende mogelijkheden te bewonderen. 

Nadat wij eerst een goed gesprek hebben gehad over wat wel en niet mogelijk was tijdens het feest op onze school, is East Side aan de slag gegaan met het regelen van alle zaken voor het feest. 

Een geweldig feest

Na het lezen van alle goede berichten van feesten die door Haarlem evenementen waren georganiseerd wisten wij als schoolbestuur dat ook wij hiermee zaken wilden doen. Zeker toen wij hoorden wat dit evenementenbureau allemaal voor ons kon betekenen waren wij al verkocht.

Inderdaad heeft East Side alles uit de kast getrokken om zo een zeer geslaagd feest te organiseren. Niet alleen was de ruimte waar het feest werd gehouden zeer mooi versierd. Ook de dj die zij hadden ingehuurd viel zeer in de smaak bij alle aanwezige feestvierders. Inmiddels zijn wij alweer een maand verder maar de gesprekken over dit feest gaan nog steeds door.