Het 70:20:10 principe hielp ons echt!

Zoals jullie al weten heb ik een eigen onderneming en dat gaat natuurlijk met de nodige ups en downs. De ene tijd gaat het nou eenmaal beter dan de andere tijd. Tijdens slechte tijden moet je als ondernemer zijnde het hoofd boven water houden, hier mag je best wat hulp bij krijgen. Bij mij op kantoor ging het ook een tijdje slechter en daarom heb ik gebruik gemaakt van het 70:20:10 principe. Dit principe wordt aangeboden door Aicon Impact, dit bedrijf geeft trainingen cursussen en adviezen aan bedrijven. Als het wat slechter gaat op kantoor kan je dit bedrijf laten komen en zij zullen je helpen om er weer boven op te komen. Als er bepaalde spanningen op kantoor zijn zullen zij erachter komen hoe dit komt en zullen ze er alles aan doen om de spanningen te laten verdwijnen. Het advies dat je van ze krijgt is ook erg goed want hier kunnen veel nieuwe ideeën uit ontstaan. Dit was bij mij op kantoor wel het geval en sindsdien loopt het veel beter.

Een echte aanrader

Ik vind het 70:20:10 principe dus een echte aanrader, bij mij op kantoor zorgde het echt voor verandering. Dat is ook meteen de reden dat ik er een artikel over schrijf, ik denk namelijk dat jullie hier echt wat aan hebben! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen, kijk anders even op de website voor nog meer info!