Als online winkel, maar ook als fysiek bedrijf met een online afdeling, is het belangrijk dat je betalingen binnenkomen op een arbeidsintensief-arme manier. Immers, ieder handeling gericht op het collecteren van je inkomen, gaat van datzelfde inkomen af. Door het uitbesteden van je financiële administratie aan een leverancier voor betaaloplossingen hou je meer winst over uit je omzet dan wanneer je dat zelf doet.

De incasseer methoden
Er bestaan verschillende manieren om uw inkomsten veilig te stellen, zowel nationaal als internationaal. Sinds 2005 is Buckaroo toonaangevend als payment provider in Nederland. Daarnaast is Buckaroo vanaf 2012 onderdeel van Interim Justitia waardoor er een ijzersterke internationale combinatie is ontstaan van vorderingen en online billing & payments. Buckaroo biedt je iedere vorm van het innen van je facturen, toegespitst op de voor jou gunstige manier. Zij bieden daar onder andere 4 verschillende oplossingen voor aan, te weten:

  • credit management
  • Pay per Email
  • recurring payments
  • mandaat management

Credit management
Hierbij managen zij je cashflow en werkkapitaal totaal op de door jouw gewenste manier, dus bijvoorbeeld met slechts 2 betaalherinneringen tot wel 8, met je eigen huisstijl en automatische opvolging door herinneringen, waarbij je in één systeem je geldstroom online en altijd toegankelijk kunt beheren.

Pay per Email
Pay per Email is een servicegerichte en vriendelijke manier om je klant de mogelijkheid te bieden zijn factuur te voldoen via dezelfde email waarin je hem dat verzoekt. In de email zit een betaallink of betaalbutton waarop de klant direct kan betalen zonder eerst te moeten inloggen op zijn bank. Deze service wordt erg gewaardeerd en verlaagt de drempel om de betaling uit te stellen, doordat het direct kan plaatsvinden. Als verzender van de email kun je uit 30 betaalmethoden kiezen.

Recurring payments
Recurring payments betreffen betalingen van producten op afbetaling. Het zijn dus geen abonnementskosten, maar (veelal) dure producten waarbij de klant gekozen heeft om het bedrag in termijnen te voldoen. Buckaroo verzorgt de recurring payment vanaf de start met diverse follow ups naar keuze, zoals per email of sms.

Mandaat management
Een mandaat in het betalingsverkeer is een ander woord voor incasso. Mandaat management is dus incasso management. Er wordt ook vaak gesproken van een E-mandaat, een elektronische incasso. Mandaat management is dus het managen van je incasso’s (je uitstaande facturen van het verkochte product). Dit brengt een hoog slagingspercentage met zich mee, doordat zij de klant online authenticeren.