Mijn ervaringen met pennen bedrukken bij Maxpennen.nl

imageEen tijdje geleden heb ik pennen laten bedrukken bij Maxpennen.nl. In deze review lees je meer over mijn ervaringen met pennen bedrukken bij Maxpennen.nl, zodat je op basis van deze review gemakkelijk kunt bepalen of deze webshop ook interessant voor jou is.

De kwaliteit van de pennen, de service en de levertijd

25709_POLO_white
De eerste stap van het pennen bedrukken bij Maxpennen.nl, is het kiezen van de pennen die je wil laten bedrukken. Het aanbod van Maxpennen.nl is erg groot, dus iedereen kan er wel een geschikte pen vinden om te laten bedrukken. Als je eenmaal een geschikte pen hebt gevonden, doorloop je simpelweg het bestelproces van Maxpennen.nl. Hoewel dit proces voor zich spreekt, kun je bij vragen of onduidelijkheden altijd contact op nemen met een persoonlijke verkoper of verkoopster. Over de service van Maxpennen.nl was ik dan ook tevreden, maar hoe zit het met de kwaliteit van de pennen en de levertijd? Toen ik de pennen al na drie dagen thuis ontving, was ik erg verrast. Niet alleen door de snelle levering, maar ook door de kwaliteit van de pennen. Zo had ik eigenlijk verwacht dat de pennen van niet al te beste kwaliteit zouden zijn vanwege de 291_5170_902883_03 copylage prijs van de pennen, maar dit was zeker niet het geval. De pennen zijn stevig, schrijven prettig en het logo dat ik erop liet bedrukken, zit er prachtig op. Ik ben dus zeker tevreden met Maxpennen.nl en raad deze webshop met promotiematerialen aan iedereen aan.