Via de site van 2Bcreated  heb ik een fraai menubord horeca besteld. Deze ga ik gebruiken voor de ingang van ons café. Hierdoor is het de bedoeling om meer klanten naar binnen toe te lokken. Voorheen deden wij dit door affiches rondom ons terras te plakken, maar deze werden op den duur vies. Bij regen en storm zag je al snel niet meer wat hier op stond. Daarom leek het mij een beter idee om onze menukaart en andere mededelingen in dit soort standaards te plaatsen. Een voordeel is dat je deze bij de ingang kan zetten en op elk moment naar binnen kan halen.  

Meerdere soorten te koop

Tijdens mijn zoektocht op de site van 2Bcreated zag ik ook vitrines en stoepborden voorbij komen. Ook hier heb ik er eentje van besteld, mocht het menubord horeca op de één of ander manier niet werken. 

De laatste tijd is de aanloop in ons café enorm. Hoor ook veel positieve reacties over mijn borden buiten met de menukaart en andere acties. Deze acties werden voorheen niet goed gelezen, waardoor veel klanten niet naar binnen kwamen. Maar gelukkig is daar verandering in gekomen door de diverse mogelijkheden die 2Bcreated te bieden heeft.