Strandballen laten bedrukken voor de sponsor

Strandballen bedrukken

Wil je strandballen bedrukken? Kijk dan snel op de website: Maxilia.nl. Hier vind je een zeer ruime keuze in stijlen en ook kun je kiezen uit alle kleuren om de bal te laten voorzien van jouw gewenste tekst of afbeelding. Wij sponsoren elk jaar een sportvereniging. Ook dit voorjaar zullen wij hen weer volop gaan supporten en hier horen natuurlijk ook relatiegeschenken bij. Omdat wij elke jaar weer met een ander promotieartikel willen aankomen hebben wij dit jaar gekozen voor de bal die je mee kunt nemen naar het strand of waar je gewoon mee kunt spelen in de achtertuin. Uiteraard moest zichtbaar ons bedrijfsnaam en logo worden bedrukt want wij willen hiermee ook een stukje reclame maken.

 

Strandballen bedrukken

Verwacht een uitstekende kwaliteit

Wij bestellen al ons promotiemateriaal op deze website. Omdat wij dit al een aantal jaar doen, werd het nu maar eens tijd om hier een positieve reactie over achter te laten op dit blog dat volstaat met aanraders. Van de organisatie krijgen wij telkens een compliment over onze geschenken maar het is altijd moeilijk om dit telkens te overbluffen. Toen ik op het idee kwam om strandballen te laten bedrukken, wist ik dat wij ook dit jaar weer vele mensen blij zullen maken. 

Neem zelf maar eens een kijkje op de website. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat je hier een uitstekende kwaliteit kunt verwachten. De prijzen zijn erg laag en op deze manier blijft het gewoon leuk om artikelen weg te geven en goed reclame te maken.

Strandballen bedrukken