Wat een bedrijf echt nodig heeft is een telefoonbeantwoording

234x248_foto_tarievenBen jij een ondernemer? Geniet je er net zo van als ik om je eigen bedrijf te hebben? Ik ben enorm blij dat ik geen werknemer meer ben, maar aan de andere kant is een eigen bedrijf ook geen eitje. Je hebt veel verantwoordelijkheden, en ook al heb je die ook wel tijdens een baan, nu komt het toch helemaal op jezelf aan. Als iemand in je bedrijf iets fout doet, dan ben jij de pineut en niet andersom.

logo
Dat kan erg frusterend zijn. Zo had ik laatst een werknemer die de telefoon vaak niet opnam. Ik kan natuurlijk niet zelf altijd de telefoon opnemen omdat ik vaak bij klanten werk en die waarderen het natuurlijk niet wanneer iemand steeds aan de telefoon staat te praten. Aan de andere kant moet het wel gebeuren, anders lopen we klanten mis.
Het was dus zijn werk om dit te regelen, maar we begonnen steeds meer telefoontjes te missen. Het is een goede vent, maar dit kan dus echt niet. Uiteindelijk is hij zelf bij ons weggegaan. Toen had ik natuurlijk een probleem, want ik had wel iemand nodig voor telefoonbeantwoording. Zonder dat er iemand is die de telefoon opneemt, valt mijn zaak uit elkaar. Een vriend raadde me toen aan om eens te kijken naar Qudo Telefoondiensten.

234x248_foto_dienst
Hij heeft met hen samengewerkt en werkt ook nu nog met hen samen en is erg blij met hun service. Ik heb zelf nog even hier en daar online gekeken of ik enkele beoordelingen kon vinden. Alles zag er in ieder geval prima uit. Ik heb dus gelijk contact opgenomen met dit bedrijf en heb ze direct ingehuurd. Mijn probleem was meteen opgelost. Ze doen het echt geweldig en ik kan ze zeker aanraden!