Zoek niet meer verder naar een boekhouder Beverwijk

adminkez

De boekhouding laat ik altijd doen door een boekhouder. Mijn vaste boekhouder is helaas met pensioen gegaan en daarom moest ik opzoek naar een nieuwe boekhouder Beverwijk. Ik heb in het verleden niet echt goede ervaringen gehad met boekhouders en daarom was ik blij dat ik altijd een vaste boekhouder had.

Via het internet

bril-op-boek

Mijn zoektocht begon via het internet. Ik vond het belangrijk om ervaringen van mensen te lezen en daar ben ik opzoek gegaan naar “boekhouder Beverwijk”. Al snel kwam ik op verschillende websites waar AdminKez vaak positief benoemd werd.

Ik heb besloten om een afspraak te maken om te kijken hoe het er bij deze boekhouder aan toe ging. Tijdens het gesprek hebben we veel besproken en dan voornaamelijk mijn verwachtingen. Al snel voeld ik mij op mijn gemak en besloot ik een offerte te laten maken.

Toen  ik de offerte binnenkreeg was ik heel erg blij met de voordelige prijs. Het kwam namelijk in de buurt van de kosten van mijn oude boekhouder. Ik heb besloten om akkoord te gaan en ik heb alle stukken opgestuurd.

rekenmachine

Er is nog het een en ander uitgelegd over online boekhoudprogamma’s, deze wil ik in de toekomst ook gaan gebruiken. De persoonlijke service vind ik altijd heel belangrijk en dat doen ze bij AdminKez heel erg goed.

Mocht je opzoek zijn naar een goede boekhouder die ook nog eens heel erg persoonlijk te werk gaat dan kan je het beste terecht bij AdminKez!